HTML

Dice Life

véletlen szituációk egy 20 oldalas dobo kocka után...vajon mi fog következni...vajon orosz rulett vagy dobostorta evés a DICE MAN-A KOCKAVETŐ könyv reális kicsit élet írott verziója...tisztelet Luke Rhinehart mesternek

Friss topikok

Linkblog

Demokrácia finomfőzeléke

2009.07.09. 23:56 webEndres

A Zúzás bugyrai olyan meredeken ívelnek az égbe és a mélybe , hogy csodálom , hogy nem szédülök el a peremein táncolva...

Az zúzás a minden napi élet tevékenységeire érthető, kiprobáltam egy kinai legális vagy illegalitásba burkolozott csodaszert nem várt erős mentál és nem mentál hatást tapasztaltam.

Sokat dobálózunk szavainkkal mennyire vagy legény a gáton de mindig találunk egy törhetetlen üvegablakot amibe a vágy óceánjából vetített képek gyönyörködtetik az elménket...vajon biztos illúzió vagy nem merjük áttörni a levegő ablakát és belépni.

A tudatunk néha oly silány, hogy nem tudunk tovább jutni...lökd már be nézz be oda ahova leglidércesebb álmaid fantáziáját is megborzolja.

41 vagyok...tudom ez szép kor már de nincs itt a vége a harc mindig itt tornyosul a fejünk felett...kard vagy pisztoly...kard mert az hangtalanabb...minek a felhajtás.

eszmeiségem ne tovább csak ide egy tea hörpintés az utolsó korty a legízesebb és legbűnösebb vajon megérti ezt valaki...értelme van az írásaimnak...nem érdekel mit gondolsz de te is meg tudod csinálni amit én, tanulni azt kell jó sokat e nélkül emberek lennénk vagy csak egy víziók az üniverzumot kilehelő Isten szemében...amikor bennünk él ne fogad el azt az utat amit kijelőlnek neked...arra ráfázhatsz...

sokat lábadoztam ,lázadoztam hát ez nem ugyanaz a metódus hát nem...egyszer fent vagyunk és mienk a világ és egyszer mienk a pokol minden bugyra ,vajon jól teszed , hoyg meghunyázkodsz harcolj ha kell ragadtasd el magad a harci szellemmel, hogy megértsd a szavam...csak győzelem és halál van a többi a gyerekes demokrácia finomfőzeléke mindenből egy kicsi...mindig csak altatnak ,hogy soha ne térj magadhoz ...vajon biztos jó ez ...találd ki keresd meg magadnak a kincset ami benned mint a több millió embertársadban is ott van...visszatérve egy révülés ez az ember beteg kényszerzubbonyt neki...vagy mégse...ezt a csatát személyes küldetésednek veheted mint én.

folyt köv...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dicelife.blog.hu/api/trackback/id/tr491237523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása