HTML

Dice Life

véletlen szituációk egy 20 oldalas dobo kocka után...vajon mi fog következni...vajon orosz rulett vagy dobostorta evés a DICE MAN-A KOCKAVETŐ könyv reális kicsit élet írott verziója...tisztelet Luke Rhinehart mesternek

Friss topikok

Linkblog

egy harcos naplója 2.

2009.09.20. 11:32 webEndres

Egyszer el kell mindent kezdeni , vajon hány ember néz farkasszemet azzal a ténnyel , hogy a család gazdasági helyzete a padló alatt van.


Tegnap és több képzésen kiderült van megoldás ha valaki nem lusta és teszi a dolgát amit olyan embertől hall aki már megcsinálta ezt az üzletet illetve többször bizonyította a módszer helyességét, hogy megtérült az idő illetve a fáradtság…


Ennyit bevezetőnek…


Célok jelentése agyunk számára elérhető hegycsúcs vajon akarsz hódítani illetve jobb lenni valamiben amire rég áhítozol a lehetőség mindig a te tudatodban…viszont cselekvés és gyakorlás által lehetsz teljesen biztos dolgodban.


Egy feladat végrehajtása azon múlik ismered és megtanultad e a leckéket tudsz e azonosulni az emberekkel kik körbevesznek.


Számomra létező segédlet lehet egy célfüzet amibe nyomatékosítod a célod lehetőleg ,megtervezheted a napod…áááááááá badarságot beszélek TERVEZD ELŐRE MEG A NAPOD!


SOHA ne ítélj meg senkit, mindenkitől tanulhatsz… ha figyelembe veszem az életem erre mindig igazolást találtam.


Hegymászó életében amihez nekem is nagy szerencsém volt vannak KÖTÉLBARÁTSÁGOK… képzeld el , hogy minden ember felelősséggel tartozik a másik iránt… az egészséged nem játék ha megérted miről beszélek. Mi hegymászók függtünk egymás cselekvésétől amit tettünk azt a másik is érezte a kötél mint köldök zsinor kötött össze bennünket és testvéreket nevelt belőlünk és halogén nevet kaptam volt aki lombi és volt akit banánnak hívtak de volt közöttünk todi meg volt akit keresztnevükön szólítottak Gyula,Áron stb.


Ennyit egy régmúlt idő vitézeiről vagyis rólunk… volt a ki féllábbal mászott hegyet és hihetetlen fotóstudásával is emberfelettit alkotott.


ha neki sikerült akkor neked miért nem…


Gondolod mindent megtettél a sikerért… Itt siránkozással nem jutsz feljebb.


Napi 15 perc az egészségedért ennyit bármikor megtehetsz az életedért meg a másokért is. Rendben , rendben  de , hogy van erre időm. AZ EMBERNEK MAGÁRA KELL IDŐT SZAKÍTANIA!


Természetesen élj hangzik a napi szózat, de hogyan… Millió reklám mondja meg hogy is élj.


KAPCSOLD KI A TÉVÉDET! MONDOM KAPCSOLD KI A TÉVÉDET egy PÁR NAPRA!


MEGLÁTOD MILYEN SZÉP AZ ÉLET!


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dicelife.blog.hu/api/trackback/id/tr441394238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása